Onze verplichtingen
ONTDEK ALLES OVER

Onze verplichtingen

Wij baseren onze hele dienstverlening op 8 kernverplichtingen die dagelijks door het hele team worden nagekomen... en dat maakt het verschil
ALTIJD EEN LUISTEREND OOR
01

ALTIJD EEN LUISTEREND OOR

Bij WAKO luisteren we naar onze klanten. Daar begint alles mee. Uw WAKO schrijnwerker-adviseur neemt voldoende tijd om zich een beeld te vormen van uw verwachtingen, u advies te geven en u zo goed mogelijk te begeleiden.
ALTIJD TOT UW DIENST
02

ALTIJD TOT UW DIENST

Uw WAKO schrijnwerker-adviseur begeleidt u van a tot z, van opmeting tot en met de service na verkoop. Hij is een vakman, een echte professional, die gebruik maakt van de adviezen van WAKO. Hij woont in uw buurt en kent ook uw omgeving. Hij begeleidt u stap voor stap en beveelt u de beste investering aan. Ook hij verzorgt de plaatsing van uw deuren en ramen.
EEN ONVERGELIJKBARE PRODUCTIEKWALITEIT
03

EEN ONVERGELIJKBARE PRODUCTIEKWALITEIT

De keuze van de profielen en de beglazing, en de minutieuze assemblage en onberispelijke afwerking maken WAKO dé kwaliteitsoplossing bij uitstek voor alle voorgestelde producten en diensten. WAKO streeft ernaar om zijn product- en dienstenaanbod voortdurend te optimaliseren.
GERESPECTEERDE LEVERINGSTERMIJNEN
04

GERESPECTEERDE LEVERINGSTERMIJNEN

Op de aangekondigde dag wordt uw bestelling op de werf geleverd. Uw WAKO schrijnwerker-adviseur installeert uw ramen en deuren binnen de afgesproken termijn.
ONBERISPELIJKE PLAATSING VAN UW RAMEN EN DEUREN
05

ONBERISPELIJKE PLAATSING VAN UW RAMEN EN DEUREN

Uw WAKO schrijnwerker-adviseur is een gekwalificeerd expert. Hij plaatst uw ramen en deuren zonder tussenkomst van een andere partij en garandeert u een resultaat van superieure kwaliteit. Hij staat borg voor uw tevredenheid en is daar ook trots op.
ONZE DIENST-NA-VERKOOP: EEN ECHTE REFERENTIE
06

ONZE DIENST-NA-VERKOOP: EEN ECHTE REFERENTIE

Een periodiek onderhoud? Een eventuele afstelling van een raam of een deur? De service na verkoop van WAKO is er voor u. Omdat we willen dat u niet alleen vandaag maar ook morgen helemaal tevreden bent, en om in te spelen om uw toekomstige bouwprojecten.
U EN WAKO: ECHTE PARTNERS
07

U EN WAKO: ECHTE PARTNERS

Noem het gerust een win-winrelatie. U krijgt de kwaliteit en de service, wij worden beloond voor een hoogwaardige dienstverlening. Zo bekijken wij onze relatie met u als klant. Want onze klanten, onze partners en onze medewerkers respecteren zit in het DNA van WAKO. Het is een van onze belangrijkste troeven om ons doel te bereiken: u tevredenstellen.
ONS ENGAGEMENT ZERO KOOLSTOF
08

ONS ENGAGEMENT ZERO KOOLSTOF

WAKO, zijn leveranciers, zijn schrijnwerkers-adviseurs en zijn klanten zetten zich in voor de bescherming van de planeet. Als verantwoordelijk producent en industrieel is WAKO het aan zichzelf verplicht om actief bij te dragen tot de bescherming van ons milieu. WAKO stelt zich tot doel om de CO2-voetafdruk van zijn commerciële en industriële activiteit met 100 % compenseren. Aarzel niet om hierover meer informatie te vragen aan uw WAKO schrijnwerker-adviseur.
Koolstofneutraliteit
ONDERWEG NAAR

Koolstofneutraliteit

Ons engagement blijft niet beperkt tot het optimaliseren van je leefomgeving … We willen ook de toekomst ervan veiligstellen. De bescherming van het milieu is zonder enige twijfel de grootste uitdaging waarmee de mensheid momenteel geconfronteerd wordt.

Als verantwoordelijke fabrikant en industrieel maken we er een erezaak van om ons te engageren tot een actieve aanpak gericht op het beschermen van het milieu.

25%

Onze C02-uitstoot is sinds 2017 met 25% gedaald
100%

trots binnen ons team
250.000bomen

geplant ter compensatie van onze activiteiten

Doelstelling behaald!

De inzet van WAKO is ook een milieuverantwoorde organisatie op alle niveaus, milieuvriendelijk en met een doelstelling die eind 2020 is bereikt :

CO²-neutraliteit op basis van de scope 3 gedefinieerd door het GHG (Green House Gas Protocol).

Scope 1

Stemt overeen met directe emissies van de verbranding van fossiele brandstoffen, zoals gas, olie, steenkool, enz.

Scope 2

Heeft betrekking op indirecte emissies in verband met het verbruik van elektriciteit, warmte of stoom die nodig zijn voor de vervaardiging van het product.

Scope 3

Stemt overeen met andere indirecte emissies, zoals de winning van materialen die door het bedrijf zijn gekocht voor de productie van het product of emissies in verband met het vervoer van werknemers en klanten die het product komen kopen. Dit is het grootste deel van de emissies van een bedrijf.

SAMEN ZETTEN WIJ ONS IN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

De bescherming van het milieu is zonder enige twijfel de grootste uitdaging waarmee de mensheid momenteel geconfronteerd wordt.

Als verantwoordelijke industrieel en fabrikant van ramen en deuren zijn wij het aan onszelf verplicht om ons te engageren tot een actieve aanpak gericht op het beschermen van het milieu.

Onze ramen en deuren hebben zo al een positieve invloed op het milieu omdat ze je in staat stellen je broeikasgasemissies te beperken. Maar wij willen meer doen dan dat …

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
Cookies Policy