Terug naar de lijst
Zorg voor een goede isolatie, ook in de zomer !

Share

wako

Ajouté le 10 August 2022

Zorg voor een goede isolatie, ook in de zomer !

Over raamisolatiewerzaamheden wordt vaak nagedacht als de winter nadert. De energieprestatie van woningen staat echter ook in de zomer voorop. Inderdaad, de thermische isolatie van ramen maakt het mogelijk om het warmteverlies in de winter met 10% tot 15% te verminderen, maar vermindert ook de behoefte aan airconditioning in de zomer !

PVC-ramen kiezen als goede isolatie tegen de warmte

PVC heeft natuurlijke isolerende eigenschappen en stelt u in staat om te genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Gemakkelijk schoon te maken, volledig recyclebaar en duurzaam, PVC leent zich voor alle wensen.

Aluminiumraam om te isoleren tegen de warmte

Dankzij de geïntegreerde verbindingsstrip tegen koudebruggen zijn aluminium ramen effectief in het bestrijden van warmteverlies in de winter en hitte in de zomer.

Werk samen met een specialist

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, controleert u de thermische coëfficiënt van de ramen. Kies ramen met een Uw-coëfficiënt van minder dan 1,4 W/m²K. De isolerende eigenschappen van ramen verbeteren ook als u kiest voor dubbel of driedubbel glas.

Maar maak de juiste keuze door te profiteren van persoonlijke ondersteuing.

Onze experts staan tot uw beschikking en helpen u de energieprestaties van uw ramen te verbeteren door u de beste oplossingen aan te bieden.

Neem contact met ons op en vraag een gedetailleerde offerte aan !

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
Cookies Policy