Over Wako

De fabrikant aan uw kant

De WAKO-oplossing voor uw ramen en deuren

Sinds de oprichting in 1930 in Differdange (Luxemburg) legt WAKO zich toe op het ontwikkelen en vervaardigen van ramen en deuren met een zeer hoge kwaliteit. Wij streven naar een optimale service voor onze klanten, waardoor we één van de topscores qua klanttevredenheid hebben op de markt. Naast de uitstekende kwaliteit van onze producten en diensten zijn de waarden van WAKO gebaseerd op respect en engagement.

Respect voor de klant uiteraard, maar ook respect voor onze medewerkers en schrijnwerker-adviseurs die onze klanten begeleiden, aankoopadvies geven en de perfecte plaatsing van onze producten verzekeren. Wako kiest voor een milieuverantwoorde aanpak die overal in het productieproces wordt toegepast: materiaalkeuze, productietechnieken en plaatsingsmethodes.

WAKO investeert voortdurend in de optimalisering van haar productietechnieken en -middelen om haar klanten het allerbeste te kunnen bieden op het gebied van profielen, beglazing, productie en plaatsing. De uitbreiding van onze fabriek in Redange (2019) is daar het recentste concrete voorbeeld van. Dankzij dit nieuwe gebouw zal er een aanzienlijke toename van geproduceerde volumes zijn en kunnen wij onze productietermijnen inkorten.

Meer dan ooit engageert WAKO zich tegenover duizenden klanten in België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland door hen ervan te verzekeren dat hun investering in ramen en deuren een echte meerwaarde betekent voor hun nieuw of oud gebouw.