Kwaliteit en verplichtingen

Een fabrikant aan uw kant

De WAKO-oplossing voor uw ramen en deuren

Kwaliteit, veiligheid, besparingen en service in de buurt.

WAKO is de nieuwe naam van WIB, al meer dan 20 jaar een gereputeerd ramen- en deurenfabrikant in België en sinds 1930 de nummer 1 in het Groothertogdom Luxemburg.

Onze nieuwe merknaam weerspiegelt het engagement van een Belgisch-Luxemburgse fabrikant van ramen en deuren in aluminium en pvc, maar ook van veranda’s en glasgevels van topkwaliteit. Onze producten worden vervaardigd van de beste materialen die wij met de grootste zorg selecteren en die garant staan voor een duurzaam en energiezuinig resultaat.

In onze productiesites in Redange en Gembloux, gespecialiseerd in de fabricatie van aluminium en pvc-producten, wordt voortdurend geïnvesteerd om een ongeëvenaarde productkwaliteit te verzekeren.

Het engagement van WAKO staat ook voor een exclusieve service. De dienstverlening van onze WAKO-partnerschrijnwerkers uit uw buurt, die u zullen begeleiden van opmeting tot oplevering en die u een perfect eindresultaat verzekeren.

Het engagement van WAKO staat ten slotte ook voor het verzekeren van een attente en doeltreffende dienst na verkoop. Wako is bovendien een ecoverantwoorde onderneming met respect voor het milieu op alle domeinen.